Pojat starttaavat nuorten liigoihin yhteistyössä PJK:n kanssa

3rd August 2024

club logo

Futsal Mad Max

image

Yhteistyöseura PJK rakentaa kanssamme tulevaa kautta ja tavoitteena on saada yhdessä joukkueet sekä P19 Futsal-Liigaan että P17 Futsal-Liigaan. Hyvä yhteistyö siis jatkuu nyt nuorten puolella, Miesten Futsal-Liigassa kohdataankin sitten samalla sarjatasolla, kun PJK varmisti keväällä sarjapaikkansa takaisin liigaan.

Tulevalla futsalkaudella 2024-2025:

P19-sarjat on tarkoitettu 2007 ja 2006 syntyneille
P17 -sarjat on tarkoitettu 2008 ja 2009 syntyneille

Yhteistyön tavoitteena on ensisijaisesti saada rakennettua kilpailukykyinen joukkue pelaamaan P19 Futsal-Liigaa, kummallakaan seuralla ei oma pelaajamäärä riitä yksinään joukkueen muodostamiseen, joten yhteisjoukkue on loistava vaihtoehto kilpailukykyisen joukkueen pyörittämiseksi. Vastaavaa yhteisjoukkuetoimintaa ollaan suunnittelemassa myös ainakin P17 -ikäluokkaan sekä tyttöjen joukkueisiin.

Nuorten liigoissa pelaaminen on Mad Maxin ja yhteistyöseura PJK:n tavoitteita. Pelaajamateriaalin tuottaminen omista junioreista edustukseen on kuitenkin haasteellista, kun vanhimpiin ikäluokkiin ei riitä pelaajia riittävästi. Toisaalta mukana olevien pelaajien taso on erittäin hyvä ja tulevia miesten liiganpelaajia löytyy joka ikäluokasta – omassa ikäluokassa pelaaminen tukee pelaajakehitystoimintaa mahdollistaen oman tason mittaamista myös oman ikäluokan sarjoissa sen lisäksi että peliminuutteja haetaan myös edustusjoukkueista.

P19 Futsal-Liiga

P19 Futsal-Liigaan lähdetään siis yhteisjoukkueena. Mad Max toimii "emoseurana", mutta toimintaa järjestetään molemmilla paikkakunnilla. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Mad Maxin Ossi Kivipuro tukenaan apuvalmentajia niin Valkeakoskelta kuin Pirkkalastakin. Pirkkalan osalta Antti Hiljanen vastaa toiminnasta talven aikana (treenivastuu yms.)

Harjoitukset pyritään järjestämään 3 kertaa viikossa, joista 2 Valkeakoskella ja 1 Pirkkalassa. Pelaajien odotetaan osallistuvan vähintään kahteen harjoitukseen viikossa

P19 liiga tullaan tällä tietoa pelaamaan kolmessa alueellisessa lohkossa, jos sarjaan ilmoittautuu riittävästi joukkueita. Käytännössä siis runkosarjan pelit ovat vielä maltillisen matkan päässä (kauimmat Jyväskylässä ja Keuruulla). Tavoitteena on että kotipelit pelataan puoliksi Valkeakoskella ja Pirkkalassa.

Kausi starttaa elokuussa tutustumistreeneillä, virallinen ilmoittautuminen toimintaan elo-syyskuun aikana. Syksyyn pyritään järjestämään mahdollisimman varhaisessa vaiheessa myös harjoituspelejä.

P17 Futsal-Liiga

Tavoitteena on tehdä vastaavanlaista yhteistyötä myös nuoremmassa sarjassa, eli P17 Futsal-Liigassa. Tällä hetkellä kartoitetaan pelaajatilannetta, tällä hetkellä näyttää siltä, että ainakin yhteen peliryhmään olisi riittävästi pelaajia, mahdollisesti jopa kahteen.

Valmennuksen ja treenaamisen järjestelyiden suhteen tarkennetaan suunnitelmia, kun pelaajatilanne on kartoitettu.

Miten olisi – tuletko mukaan P17 joukkueeseemme ? Try-out treeneistä ilmoitetaan somekanavillamme tai ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Heikku Toivonen
044-3010882